Beoordelingen

9,5
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
9,9
Comfort
9,6
Locatie accommodatie
9,4
Faciliteiten
9,5
Personeel
9,7
Waar voor uw geld
9,0

Beoordelingen

    Henry
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    27 april 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Jos
    be

    Beoordelingsscore

    10
    18 februari 2018

    Aangenaam verblijf, zeker de moeite om terug te gaan.

    Geen tegenvallers.
    Zeer warm welkom, punctueel en zeer attent. Lekker vers ontbijt. Aangename en propere ruimtes.
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    20 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Muriel
    be

    Beoordelingsscore

    10
    21 september 2017

    Uitstekend!

    Heel mooie,propere kamer! Heel rustig gelegen. Perfect om zowel het centrum van Porto als de stranden te bezoeken!
    Inge
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    16 september 2017

    Mooi huis, vlakbij strand en Douro.

    Aparte bedden. Overigens hadden we ze bij elkaar kunnen laten zetten, dus geen verwijt. Wat gehorig.
    Ligging en sfeer. Ontvangst.
    Hans
    es

    Beoordelingsscore

    10
    14 september 2017

    Relaxt, centraal gelegen, ruimtelijk en stijlvol.

    Niets
    Mooie ruime kamer en badkamer. Prachtig huis op super locatie. Heel aardige gastvrouw met veel goede tips en informatie.
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    9 september 2017
    Gehorigheid
    Lokatie
    Keesje67
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    8 september 2017
    Patio moeten delen met buren
    Combinatie stad en strand
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    2 september 2017

    Ontspannen opgaan in het leven van alledag rondom Porto

    Zorg ervoor dat je de navigatie laat navigeren op de Rue de las Lareinjas en van onderaf/het water de straat inrijdt. Anders kom je in een wirwar van kleine nauwe straatjes terecht. Niet fijn. Het parkeren is op zo'n doorgaande kleine straat. Goed te doen als je tegen de stoep/huizen parkeert en spiegel inklapt aan straatzijde. Restaurants zijn er op 10 min lopen voldoende, ook supermarkt. Reken wel op kleine wandeling.
    Locatie lag goed tussen de stad en het strand in. Beide konden goed worden gecombineerd tijdens onze trip. De hostess van de casa was zeer attent en vriendelijk en goed bereikbaar (hoewel niet in persoon continue aanwezig in het huis tijdens het verblijf; dit was perfect voor ons op deze manier)
    Marie-José
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    27 augustus 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    heli
    cn

    Beoordelingsscore

    10
    8 mei 2018
    Everything is perfect
    Perfect location in front of a beautiful park and river, out of the people and center, you could easily going anywhere by the bus 500. The room is full of sunshine, everything well equipped. Lovely owner makes you feel like home. Highly recommend!
    Don
    ca

    Beoordelingsscore

    10
    20 april 2018

    Very helpful and wonderful accommodation in a great area

    alison
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    13 april 2018

    A very special place

    Beautiful room and house. Rosario most welcoming and helpful with advice re local restaurants and transport. A fantastic location we would love to go again.
    Benoît
    be

    Beoordelingsscore

    7,5
    1 april 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    clare
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    25 maart 2018

    Amazing magical gorgeous a precious find

    At first it felt too far from Porto but we quickly realised it was the perfect location and were so happy we choose it -great for transport and location beautiful we loved foz . Maybe if I was here on my own I might like more people around as it could feel a little isolated on own with no one there of a night but I was fine with my family
    Beautiful host kind and generous , great location , lots of style and charm
    EABB
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    31 januari 2018
    Very little!
    Superb.
    Catherine
    ca

    Beoordelingsscore

    10
    27 november 2017
    There was nothing.
    Lovely space, we were able to make breakfast, use the beautiful space and were made very welcome by Francesca.
    Paula
    es

    Beoordelingsscore

    10
    14 oktober 2017

    Perfect

    Excellent. Everything is perfect. I almost feel like I do not want everyone to know about this place. I would like to keep it as my secret stay..It really is just lovely. The staff, the bed, the breakfast, the location. A 10 out of 10.
    Roosmarijn
    be

    Beoordelingsscore

    9,2
    22 september 2017
    The only thing that could have been better was breakfast, this we found was a bit poor for the price you pay (we traveled 2 more weeks through Portugal so we can compare with other breakfasts that we had) But this is a minor thing, it was not bad but could have been better !
    We were welcomed by the very friendly host who gives you a lot of tips of what to do and where to go, this is located in Foz Da Douro, outside Porto center so a quiet area. Nearby you can take the bus or the old tram which gets you into Porto center very easy. The room was very big and spacious, nice and clean, the whole property has a luxury feeling and the owners do everything to make you feel at home and give you all the info you need !
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    2 september 2017
    Beautiful building,clean. Great welcome, lots of local info
Beoordelingen worden geladen